13. mars.

Onsdag: Politiet skal ta sterkere skyts i bruk mot kriminelle og andre ulydige borgere. Nå skal førekortet til Øst-Finnmarks kjeltringer inndras.
Folk reagerer med sjokk. Politiet tror ikke publikum er klar over at dette er vanlig praksis og innenfor  Vegtrafikklovens § 34.  Politiet skal også tilbakekalle våpen dersom innehaveren ikke er edruelig og pålitelig. Bestemmelsene har lenge vært mer eller mindre sovende i Øst-Finnmark politidistrikt.Bil003
Aktuelle forbrytelser er vold, trusler, ordensforstyrrelser, forulempning av offentlig tjenestemann, og forhold som innbefatter narkotika eller beruselse.
Jeg tror det er riktig av lovens lange arm å bruke gjeldende bestemmelser for som «skrekk og gru». Tror det i noen tilfeller vil virke forebyggende, for førerkortet er tungt å risikere!

Varangerfjorden koser seg i frostrøyken, mens sola skinn og varmer lufta. Nå klokken 08.02 har vi 0 pluss i sol vindu og 7 minus i nord.  Det blåser en del fra søraust, tror nok at det kan være ganske kaldt ute i det fri og månen ligg i dvale.

Det har ellers vært stille og rolig i byen vår.  Jenny Jensen er på turne og har besøkt pensjonistene på menighetshuset i går.

Er spent på hvordan det blir med kommoden i Høvedsbakken. Om jeg har klart å gjøre et under? Tidligere ble det bruk plast trinser som glidere for skuffene på kommoder, og en slik «trinse» er knekt.  Har forsøkt å lime den fast i siden med kontaktlim. Har nå også limt de hele for ekstra feste. Håper de holder en stund til.
Kjerringråd er dyre!

Ord for dagen:  Verden er en bok, og den som ikke reiser leser kun èn side.
av Sant Augustin.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.