5.februar

Tirsdag.
Merkelig nok skulle det være hurtigruteskipet Kong Harald som i natt 23.47 kalte opp Hovedredningssentalen.  Kong Harald hadde gått på grunn med 258 passasjerer og et mannskap på 57 ombord i Raftsundet ved den smale Trollfjorden i Hadsel kommune.
Heldigvis kom den seg løs for egen maskin.

Vadsø bibliotek erstengt hele denne uka. Her ryddes det, vaskes, gamle bøker skiftes ut med nye rene permer.  Ryddesjauen har vært planlagt lenge.  Oppdatering av tid er viktig. Det kan for eksempel ikke ligge bøker i hyllene som legger til grunn at Sovjetunionen ennå finnes. Håper og tror at  fortiden vil fortsette å  ligge trygt i bibliotekets hyller.
Kanskje burde man stille noen krav til publikum også.!

Senter partiets Greni ivrer etter likhetsprinsipper  og sammenligner mopedkjøringen for Osloungdom med snøskuter for ungdom i bygdene.
Et godt sammenligningsgrunnlag.  Høyre og Frps foreslår en lovendring for motorferdsel. D.v.s at kommunene skal få friheten til å åpne for rekreasjonskjøring i terrenget.
Håper ikke noen får hjerte trøbbel av forslaget – det vil nok i så fall bli under ordnede forhold.

Sola ho har bevist at ho kommer tilbake med varme og en ny vår.
Jeg har gradestokk i nord og i syd siden av huset .I nord er det nå klokken 09.32  7 minus, mens det i sørveggen er 2 pluss.

Ord for dagen:  Det finnes midler til å helbrede vanvidd, men ingen
til å rette på en mangelfull intelligens.
av La Rochefoucauld.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.