21. februar.

Torsdag:
Ikke alt er like enkelt med dagens systemer.
Er enig i at ikke alt er så lett å forstå betydningen av på nettet. En e-postadresse og et sms-kodeord kan gi deg utfordringer, hvis du ikke har vokst opp med disse teknologiene.
Når man hører «morra krøllalfa nrk punkt no» og «kodeord 1987» lest opp i radioen, så kan resultatet bli en konvolutt med følgende mottaker:
Morra krøllalfa N.R.K
1987 Tromsø

Tips !  Ta vare på dusjhettene som du får på hotellene.  De er supre som trekk over boller med restemat eller lignende – Gjerrigknarken.no!!

Hamningberg laget Hiawatha skal delta i VM i Yukikassen i Japan. Åpningsarrangementet _MG_6508for Verdens mesterskapet er fredag, mens turneringen foregår lørdag 23. og søndag 24.2.
Hiawatha er allerede på plass i Japan.  Hamningberg tilhører Båtsfjord kommune, selv om jeg til bare for kort tid siden trodde de tilhørte Vardø. Det er Vardø som er Yukigassens grunnleggere.
Bilde til høyre: På tur til Hamningberg i sommer. Fra bildearkivet til Kjell Martin.
http://www.kjellmartin.com/

Det blåste sterk vind her i går kveld. Ulte skikkelig rund hushjørnet. Nyhetene melde om storm i kastene.

Akkurat nå skinner sola og temperaturmåleren nå klokken 08.28 viser 0 grader.

Ord for dag:  Ta bort kjærligheten – og vår jord blir en grav.
Robert Browning.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.