17. februar.

Søndag:
En sløret sol over varangeren gjør fjorden blankt som et  speil.  Tror nesten det er mulig å se speilbilde sitt i vannet der ute – akkurat nå.
I stort og smått har vi et forhold til havet rundt oss.  Et syn som idag berører mange minner om stille kvelder med båt ved sjøen og sprellende fisk.
Ulykker skjer der ute på havet.  Verdens teknikk blir ofte beseiret og menneskekrypene som bebor jorden kan ikke helt forstå alt.   Også havet ler, det rister av fryd og brøler sin seier inn over strendene.  Ved moloen ligger mange fine båter – klar til å utforske havet.
Når fralandsvinden møter gammelsjøen fra siste storm her ute, smeller havet til og blir så knapp og høy, strømsjø, strømskavler, det er havets møte med vinden.
_MG_6998                                            Kjell Martin Nordbys bildegalleri.
http://www.kjellmartin.com
Stille og rolig søndagsformiddag. Totalt vindstille og 3 – 4 kuldegrader nå klokken 11.44.

«Man skal ikke be om medvind, man skal lære seg å seile».

«Kun den som svømmer mot strømmen, når kilden».

 Ord for dagen:  Har du en hage og et bibliotek, da mangler du ingenting.
Cicero

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.