8. februar

fredag.
Frigjøringsdagen i Norge 8. mai 1945 er dagen da tyske militære styrker
kapitulerte etter fem år med okkupasjon. Det nasjonalsosialistiske Tyskland
kapitulerte …
Frigjøringsdagen skal også være Norges nasjonale veteran dag, skriver forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Eriksen i et brev til Sør-Varanger kommune.
Landets kommunene vil gjøre markeringer for å hedre krigsveteranene fra
2. verdenskrig og fram til i dag.

Hørte i Finnmarks -nyhetene at Alta skal innvie ny kirke som skal  få den klingende  navnet Nordlys-katedralen.  Som snorklipper får vi kronprinsessen.  Synes Alta har mange fine attraksjoner med  flotte navn som passer landsdelen som «hånd i hanske.»
Kirken skal stå åpen for folk  i hvert fall på dagtid. Kan være en grei tilfluktssted for mange. Kanskje blir det et sted hvor folk kan få en fredelig sinn – en stille og fredfull tilstand der ord, tvil og frykt ikke  eksisterer.

Været:  Ytterst ute på Varangerfjorden er havet ganske mørk, men det ser ut som sollyset prøver å bryte frem. Himmelen er skyfri med bare fine striper fra vår livsenergi sola. Tror det blir en fredelig og solfylt dag i vår lille by.

Ord for dagen:  Det er tre ting som er hardt her i verden: stål, diamanter og
det å lære seg selv å kjenne.
Benjamin Frenklin 

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.