5. februar

Ikke engang de yngste by borgere slipp unna narkotikaproblemet. Vadsø videregående skole er under lupen. Skoleledelsen ser alvorlig på hendelsen og innkaller nå alle elever og foresatte til møte sammen med politiet. Selv om det kan være bare noen få – er dette en alvorlig brudd på tilliten!

Det er noe som skurrer i vår lille by. Politiet jakter på alle.  Om kvelden gjelder det de som går på fylla og driver med ordens forstyrrelser og har dette  som  sin hoved hobby. Så er det de som kjører skuter. Politiet ser svært alvorlig på at det for tiden skjer ulovlig skuter kjøring  i dalførene i Vadsø. Er enig med politiet om at man må passe seg for de rasfarlige områdene, men det er frilufts ungdom med sunne interesser tross alt. Nå er nå skuteren kommet for å bli og er blitt vanlig fremkomstmiddel i naturen, men det høres vilt ut å drive jakt på disse!  Her er vel målet å få mest mulig inn i statskassen. Det meste er jo farlig og hvilke interesser folk måtte ha er jo også forskjellig. De som kjører på fjellet om dagen har mest sannsynlig ikke ravet på fylla i byen samme natta.
Helgefylla med ordensforstyrrelser, ran, vold og stoffmisbruk bør vel prioriteres i en ellers så fattig kommune.

Sanseinntrykk er et speil, ikke en virkelighet.
De fleste av oss går gjennom livet med egoet som veiviser.  Og egoet vil vi skal tro at blyantskriversanseinntrykkene gir nøyaktig bilder av hvordan verden utenfor oss faktisk er.

Kjempe vær i dag med sol og klar himmel. Temperaturen nå klokken 11.00 er 0 grader i sør vindu og ikke mindre enn 7 kuldegrader i nord vindu. Det vil da bety at sola ho varme i hvert fall gradstokken.

Ord for dagen:  Dine ord skaffer det flere fiender enn dine gjerninger.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.