4. januar

Denne helgen hat stått i voldens tegn. Hva er det som gjør at menn tyr til vold.  Det samme er det jo i dyrenes verden, der det er hanner som er stridslystne.  Er det noen som har noen  mening om hva som får folk til å ty til angrep på sine medborgere?
Til og med i vår lille by og ut i de små bygdene inne i landet har helgen vært voldelig!
Politiet melder på sin twitterprofil at en mann i slutten av tenårene er mistenkt for skjenking av mindreårige i Tana kommune.  Ellers meldes det for tumulter og utagerende oppførsel jevnt over hele landet. Utrolig hva rusmidler gjør med ellers så snille og stabile mennesker – eller er de kanskje ikke stabile i utgangspunktet.
Politiet i Øst-Finnmark har hatt mye å styre med, roe ned  gemyttene og dempe
musikkanleggene på private sammenkomster natt til søndag.      skitur 2013                                               PolitiEllers er skisesongen i full gang. Se bare på dette området. Nydelig.
Se de flotte løypene.   Til dere som bor sør i landet! Ser ikke naturen her oppe fristende ut? Fritt leide over det hele!

Nå melder posten at de skal ta vare på sine ansatte. De skal få helsesjekk. Det var på tide, men  nå blir den jobben enklere og billigere – når man først har  lagt ned de fleste postkontorene sine. I helsesjekken inngår kostholdsveiledning m.v. Postansatte er blitt for fete. De vil spare millioner på å slanking av gjenværende ansatte – vel og merke de som fortsatt vil ha et postkontor å jobbe i.

Vet ikke hva jeg skal si om vår egen by, men å spise middag ute en søndag – er nesten umulig.  Vi var to sultne damer som kjørte ut for å finne et sted der vi kunne få oss et varmt måltid, men måtte nøye oss med «luke servering». Maten var det ikke noe å klage på, men det ble litt kaldt på hendene – tross den varme maten.

Sola ho vises allerede i sørøst. Det er vindstille og 5 kuldegrader nå klokken 08.52.

Ord for dagen: Å tilgi er en guddommelig hevn.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.