31.januar

Torsdag.
Vi bør lære å betrakte verden som et middel til å bygge broer mellom det som skiller oss fra hverandre.
Var trist å tenke på alle de som satt på Fornebu og ventet på bårene til sine kjære som ondskapen ute i verden hadde frarøvet dem.
Det var ikke vanskelig å sette seg inn i deres situasjon når flyet takset inn til hangaren og kistene ble båret inn i av sørgende pårørende.
Når vi betrakter verden rundt oss, er det ikke fritt for at  det kan se svart ut.  Alt vi ser er undergang og mørke i slike stunder.
Mye av det som skjer rundt oss, er både grusomt og skremmende, og vår indre verden fylles av tunge tanker.

Hardkjøret blant ambulansearbeiderne i Vadsø går på sikkerheten løs. Flere har opplevd å sovne bak rattet, skriver finnmarken idag.  Høres skremmende ut, men er vel satt på spissen.  Tror likevel vi er trygge blant våre anbulanseansatte. De er profesjonelle!

Været i dag:  Varangerfjorden er svart – det blåser en kald austavind  mens temperaturen bare er o grader nå klokken 09.33.

Ord for dagen:  Sannheten er alltid den sterkeste  argument.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.