30. januar.

Å nei og nei, hvor feil kan man ta! Hørte Sverre Porsanger (Ante) bli intervjuet i åtte tiden i dag morges. Føst kunne man ikke høre at han var same – etter språket å bedømme. Men så positiv han plutselig var blitt og mottakelsen i Honningsvåg var bare glede.  Han innrømmet å ha blitt veldig godt mottatt. Ingen hadde lovet han juling, alt var bare flott.  Han innrømmet også at Honningsvåg etter hans syn var en paradis på jord.
Her skulle han både lese eventyr og lære samiske kunster, joik, lasso kasting og diverse annet samisk kultur for både barn og voksne.
Så langt var alt bra og  han hørtes ut som han hadde en dyp indre glede.
Håper det går greit i baren ikveld med den kofta og hele pakka!

Kan se ut som høyres Frank Bakke Jensen har «gannet» betalingssystemet i fylkeskommunen. 85 personer har fått feil utbetalt til sammen 490.000 kroner. Regnskapsavdelingen har vært travelt opptatt i telefoner og e-poster for å få pengene tilbake.
(Høyre vil legge ned fylkeskommunen og de ansatte gjør opprør).

Terrorister er det over alt. Sylskarp kniv funnet i en pose kyllingklubber fra fabrikken i Trøndelag. Jeg velger å tro at dette var et tragisk uhell og svikt i rutinene.

Flott klart vintervær idag.  Temperaturen nå klokken 08.54 er 7 pluss. Bruker bjørka i hagen som vindmåler. Nå står det urørlig og det betyr vel vindstille.
Det blir nok  solskinn idag.
Varangerfjorden har allerede begynt å få en fin gylden farge.

Ord for dagen:  Du tolker dine medmenneskers behov
på samme måte som du tolker dine egne.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.