29. januar.

Tirsdag.
Menneskebarn i et nøtteskall!
I tankene lager vi stadig oppskrifter for hvordan vi selv og andre bør leve og hvordan verden skal se ut.  Kanskje vi bør tenke litt over dette.
Det kan skje at man brått og uforklarlig får en følelse av uro i en ellers så fredfullt situasjon, som når man en vakker dag kjører bil eller går en tur alene.  Det kan bety at tankene har sneiet innom noe fra fortiden som ennå ikke har forlatt oss.  Husk at det som hendte for fem eller ti minutter siden, også hører fortiden til.
Det befinner seg et skremt barn inne i alle, og det uttrykker seg ofte gjennom en sint og anklagende voksen, nemlig oss selv.
Ha en riktig fin dag!

Dagens politiske nyhet:  Senterpartiet er blitt enig med seg selv.  De ønsker ikke å strukturere fiskefartøy under 11 meter, det er de klokkeklare på. Denne fiskeflåten kan gi lys i husene langs kysten av Finnmark – melder avisa Finnmarken idag. Godt nytt!

Forøvrig er det stille og fredelig i vårt distrikt i skrivende stund.

Været i byen vår ser grumsete ut. Skyene henger lavt og det blåser litt.  Temperaturen nå klokken 09.17 er omtrent 5 pluss grader. Det blir nok sol idag.
Varangerfjorden har allerede begynt å glitre.

Ord for dagen:  En kan reise hvor en vil, men aldri fra seg selv.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.