28. januar.

Mandag.
Tanker i tiden:  Hva kan vi gjøre for å bedre mellommenneskelige forhold?
Hvordan skape et godt forhold til vår planet Jorden, naturen eller hva vi velger å kalle den kraften i universet som gir oss alle liv?
Stress og frykt preger verden i stadig større grad.
Vårt forhold til hverandre, til kloden og til universet har aldri vært viktigere enn det er i dag.  Vi har kunnskaper nok til å forstå og kontrollere følgene av det vi gjør her på Jorden.  Likevel gjør vi så mange ting som truer miljøet og kommende generasjoners helse.
Når vi har dårlige forhold til andre, tar vi det vi føler for dem med oss ut i verden.  Kanskje har vi alle stilt oss gale mål.  Kanskje har vi ikke forstått hva som er den egentlige meningen med livet.  Kanskje er det slik at vi ikke skjønner betydningen av gode mellommenneskelige forhold?
Kanskje er denne mangelen på forståelse en av de viktigste grunnene til at våre forhold til andre ofte føles utilfredsstillende?
Hvilke tankesystem ønsker vi … …… …..?

Oldernes påstår at Vadsøværingene parkerer akkurat der det passer. Ja, vi har vært bortskjemte med å kunne parkere der det passet. Nå skal de ta friheten fra oss.  Trodde vi var flinke på parkering. Har alltid vurdert og passet på at Yarisen har stått sikkert og riktig. Den såkalte friheten forsvinner 1. april, om det da ikke er en aprilspøk.
Håper ikke parkeringsautomatene igjen dukker opp. Da blir det ikke mange byturer på meg i hvert fall. Må si – jeg tør ikke røre de – der går grensen!  Men at en eller annen kommuneansatt tar seg en rusletur i byens gater en gang iblant er en god tanke. SamtidigFlere hjerter får de jo et legitimt tur i dagslyset!

Det kan se ut som dagen blir fin. Foreløpig er det lysning i sør, men det blåser en del.  Temperaturen nå klokken 08.04 er 6 pluss.

En hilsen til mitt barnebarn i Oslo – gratulerer med 25 årsdagen idag!

Ord for dagen:   Å tilgi er å helbrede.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.