25. januar

Fredag:
Nå er jeg lei av disse herrene, skriver Laurila i dagens Finnmarken. Er enig i at bl.a.- duoen Akerhei og Ballari med venner bør nå begynne å benytte seg av det enkle mediet som
e-mail. Her kan de diskutere i fred og ro samesaker m.m.  Synes samesakene har fått nok oppmerksomhet.
Det finnes ekstremister også i dette reiret som har funnet ut måter å irritere sine medborgere på. Agendaen er vel bare å få oppmerksomhet i en ellers så kald årstid.
Nå har også valgkampen startet og skittkasting er allerede i full gang.  Bakke Jensen får så det smeller fra AP pampene.
I stedet for å drite ut andre partier – burde de oppsummert hva de selv har gjort i valgperioden og kommet med vyer om hva de tenker å gjøre videre!  Brukt rent og ryddig metodikk, for med livsmot skal vi vende oss mot fremtiden!

Et titt ut av vinduet bekrefter en flott vintermorgen. Klart vær med 7 kuldegrader nå klokken 09.19. Sola ho stig nok idag også.
Ellers intet nytt under solen!

Ord for dagen:   Hvor viljen er til stede finnes alltid en vei.
Roald Amundsen

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.