21. januar.

Mandag.
Koselig kar han – ordføreren i Vardø: Er  enig med han om en ny stor flyplass i Nesseby kommune. En ny «storflyplass» bør ligge sånn midt i mellom. Opprinnelig var tyskeren sitt plan å bygge stor flyplass på Brannsletta som ville ha betydning for innbyggerne i Bygøynes også, skriver debatanttene i avisa finnmarken idag. Det ville gitt halvreise for mange på Varangerhalvøya.
Støtter forslaget – hvis det var ment som det.
Det er faktisk noen som trekker inn nytt sykehus i Øst-Finnmark i samme lokaliseringen og begrunner med at et sykehus i Nesseby istedenfor Kirkenes, som er en avkrok i østfylket, ville få en mer sentral plassering.
Helt enig!
Nå er vel plasseringen for det nye sykehuset allerede vedtatt, men så lenge grunnen ennå ikke er satt opp – skulle det vel være mulig å endre planene.

Det blåser ganske kraftig nå i morgentimene. Mildværet har slått inn og temperaturen klokken 09.17 er 4 varmegrader.
Tror sola tar ferie idag.

Ord for dagen: Det er en lykke i livet som ikke kan vendes til lede:
Det at du gleder en annen det er den eneste glede.
av Arnulf Øverland.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.