16. oktobeer.

Onsdag:
Veien virker så lang………!

L1054387Bilde er fra arkivet til Kjell Martin Nordby
http://www.Kjellmartin.com

Endelig i mål med kjøp av leilighet. Veien dit har vært lang. Gratulerer til Tonje og Edvin med  nyinvesteringen i Klæbu. Mormor sin lille Tonjemor er blitt klæbuværing.. og kan etterhvert bestemme «hvor skapet skal stå».
Her gjelder kjærlighetens ABC:  -Elsk din Gud
-Elsk din neste
-Elsk deg selv.

Her kom det jeg ventet på – skriket om urettferdighet med hensyn til grenseboerbevis mellom Kirkenes og Russland. Grensesonen har delt bygda Neiden i to.  Kun folk i Nedre Neiden kan få grenseboerbevis – en kunstig deling. Selv om ordningen med grenseborerbevis som  trådte i kraft i mai 2012 og ble feiret som et stort framskritt, har den blitt kritisert både av lokalbefolkningen og Barentssekretariatet.
Barentssekretariatets innsigelse er at beviset er en unødvendig mellomstasjon på veien mot det endelige målet om en visumfri grense.
Er ikke helt overbevist om at dette vil bære så veldig mye godt med seg. Håpet er at veien blir lang nok til at Norge  når å kjenne på hva den kan føre med seg både av godt og ondt.
Her er vel penger som står i fokus?

11 kuldegrader nå klokken 08.30. Det var et stort sprang fra i går. Ellers rolig og fint vær i området.  Ser hurtigruten på tur over Varangerfjorden til Kirkenes – flott å se alle lysene i skumringen.

Ord for Dagen:  Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket.
av Konfucius.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.