15. januar.

Tirsdag:
Hålogaland Teater starter i dag sin turne i Finnmark og Tromsø med stykket Misterio Buffo.  Stykket har en samling av gjøglermonologer fra middelalderen, en burlesk komedie.  Her blir det rom for bannskap. Manuset kidnapper Jesus og gir ham tilbake til folket. De stjeler Jesus fra mørkemenn, kidnapper ham og plasserer ham i kinosalen i Vadsø.  Jesus er en ålreit mann,  mener de.
Skulle gjerne sett teaterstykket, men regner med at jeg ikke kommer meg ut av huset.  Kanskje litt for lettvint, men det blir med å skulle og der stopper det!

Ja, ja, de mystiske helbredelsene. NRK Vadsø sin medarbeider Torill Olsen ser også ut til å bli «skuespiller» i dokumentarenfilmen  «De gode hjelperan». Her skal hun også lære å stoppe blod. Filmen er en del av Film Fra Nord-programmet under Tromsø Internasjonale Filmfestival, TIFF.
Dokumentaren vises i Vadsø 4. mars.
Kanskje borteboende vadsøværinger bør ordne seg billett  nordover – koselig å se sine egne bybarn i filmroller.

Når det gjelder værforholdene i landsdelen vår – har vi en flott vinter. Noe glatt, men vi er vant til å klare oss og skor oss etter forholdene.
Nå klokken 09.37 er det lyst og fint med skarlagen skyer i sør.
Gradestokken viser 5 pluss grader og noe vind. Følelsen av de «skarve» fem gradene blir nok mye sterkere med litt nordvest.

Ord for dagen:   Selv en reise på tusen mil begynner med ett skritt.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.