7. januar.

Mandag:
Men, så grip kona inn og overtar styringa, men han er, til hennes overraskelse, villig til å følge med, og de setter kursen for nærmeste by og oppsøker en lege med tillitvekkende navn og kontor.  De kommer tydeligvis til rette mann, for etter at han tålmodig hadde hørt om deres viderverdigheter, har han diagnosen klar.
«De lider av en sykdom,» sier han, «som ikke er helt ukjent blant badegjestene som i lengre tid slår seg til på stranden og som har deres bakgrunn.  Vi kaller den for – «Bondegårds sykdom».
Og på spørsmål om hvilken medisin som kunne hjelpe mot denne sykdommen, svarer han at her hjelper hverken piller, dråper eller sprøyter.  Nei, pakk sammen utstyret i campingvognen, kjør hjem igjen. og forsøk å få litt beskjeftigelse, enten ved å kjøpe en liten gård, eller ved å gå til hånde på den gamle.
Nå kan selvsagt terapien diskuteres, men mannen  gjorde slik han ble rådet til og ble frisk.

Tror det er her NAV er nå – når de skal ha folk til å stå i jobbene sine til langt opp i alderdommen.

Små nytt fra byen vår:  Øst-Finnmarkingene vil nødig flytte fra hjemplassene sine. Meningsmålingene er utført for Finnmarken av Opinon AS i oktober 2012. At folk er mer positive til å bo i Finnmark, faller godt sammen med tallene som viser den positive utviklingen i næringslivet.
SørVaranger er ute å kjøre med skjenkebestemmelsene rett som det er.

Leser i dagens avis  om korrupsjon i offentlig sektor.  Vet ikke helt hva undertegnede for innlegget sikter til.

Været idag er veldig bra.  Det har egentlig vært fin vinter så langt og nok snø til å kunne utøve vintersport.
Temperaturen nå klokken 15.42 er 3 kuldegrader og selvfølgelig bekkmørkt.
032
Ord for dagen:   Stem sinnet til lyst og lutter glede, som skjermer
for tusen plager og forlenger livet.
W. Shakespeare.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.