6.januar.

Søndag:
Forts. fra i går: Det kan bli en overgang, tenker han, og tar seg en ekstra drink og et par sigaretter.
Kona kan ikke unngå å merke at han blir vanskeligere å ha med å gjøre, ja, han som pleier å være så grei, blir både sur, vrang og vrien.  Flere drinker og flere sigaretter.  Men nå blir han søvnløs også,  ligger og kaster seg på den luksuriøse campingsengen, tar seg en tur ut i mørket, og vender tilbake og tar seg en kraftig «hikkas» før han – forgjeves – forsøker å få  blund på øynene før dagen bryter fram.  Og nå blir han direkte ubehagelig mot sin kone, han blir kort sagt ikke til å være i campingvogn med.  Hun påstår at han rett og slett er syk, og etter at han noen ganger har besvart påstanden med en hånlatter, sitter han faktisk en dag med hodet mellom hendene og gråter.
Her må gjøres noe drastisk, tenker kona, for slik har hun ikke sett ham siden kornhøsten hjemme på gården gikk fløyten etter uvær en gang. Den gangen kunne hun bare trøste ham, men  nå når han er syk, skal han til lege enten han vil eller ei……!

I morgen får vi vite mer om hvordan det går med mannen. Husk han har arbeidet og slitt hele sitt liv…….. og nå er han pensjonist.

3 kuldegrader og frostrøyk ute på Varangerfjorden med vind fra nordvest.

Små nytt fra byen vår:  Vadsø har fått en moderne skrotbinge.  Den nye miljøstasjonen imponerer vadsøværingene som gleder seg over den elegante stasjonen.
En egen administrasjonsbygg kommer på plass i løpet av vinteren. Slik jeg har forstått så er avfallsorteringen blitt lettere.  Nå slipper du bare ned – før måtte man hive opp.  Kommunen har gjort det lettvint for oss. Mange av oss har jo vært vant til  bare å slippe ned det vi hadde i handa..!

Ord for dagen:   Det går en mikroskopisk tynn linje mellom å være fremragende kreativ
og å fremstå som den største idiot i verden.
Så pokker heller:  La det stå til!

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.