2. januar.

Onsdag.
Januar.  Bare ordet gir en følelse av mørke og kulde, men i Vadsø har vi faktisk hatt 0 grader og glattføre.

To bilulykker på nesten samme sted i Andersby:  To personbiler kjøre utfor veien ved Andersby med få timers mellomrom onsdag. En måtte fraktes bort i ambulanse.  Politiet fikk inn melding om den første utforkjøringen klokken 14.03.  Den andre utforkjøringen skjedde bare noen få hundre meter fra den første. Politiet melder om glatt og sporete vei/føre. Min søte lille datter og hunden Pernille var de første som havnet lagt ned i en skråning, med store materielle skader på bilen. Heldigvis gikk det bra med dem begge. De tok også utfordringen på strak arm – fikk leiebil og forsatt reisen rundt fjorden.

Men tross alt har vi i Finnmark vært heldige som for første gang siden man startet å registrere antall drepte i trafikken her i landet, kan Finnmark vise til tallet 0 i 2012.

Det som i hvert fall er sikkert er at ingen kjenner dagen for den er omme!!

Pernille satt godt beskyttet i bur bak i kupeen da ulykken skjedde. Heldigvis var matmor  nøye på at Pernille til enhver tid satt trygt.

007

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.