Sukkenes bro.!

Det har kokt over for miljøet rundt Oscarsgate mottak i Vadsø. En familie følte seg truet og trakassert av en mann som skal skal ha angrepet moren og datteren. Det skal vel også være tendens til seksuell trakassering.  Synes det stort sett har gått bra på mottaket, tross  sammenblanding av forskjellige kulturer – en tikkende bombe!

Har vært på kjøretur til Kirkenes med en overnatting på Rica Artric.
Turen var i forbindelse med prosjektet Finnmarksnettverket og Verdensdagen for psykisk helse.  Fikk møte Anette Bø live samt toppledelsen i Mental Helse. Begge var forelesere i forbindelse med Verdensdagen og hadde sin hverdagshistore å fortelle.
Arrangementet var lagt til Grenselandsmuseet.
Turen gikk fint. Kjempe fin vei og lang 90 km sone. Ennå ingen tegn til vinter på veiene i ØstFinnmark.

Trenger vi å anstrenge oss spesielt for å glede oss over himmelens skjønnhet? Må vi øve oss for å være i stand til å nyte den?
Å risikere kan være å bli tatt for å være dum.

Litt trist å komme hjem til en mørkt og tomt hus etter et så  minnerikt tur. Liker faktisk å kjøre bil, spesielt lille gullet – Yarisen! Han går så det suser, stødig og fin på veien. Kan anbefales for de som ønsker et nært og kjærlig forhold til sin fremkomstmiddel.

Dikt.
Skjønne yngling, stans din dype klage!
Hev ditt blikk mot himlens eterglans!
Plukk av håpets grønt en liflig krans!
Pryd med gledens roser dine dage!

Sku deg ikke mere mørk tilbage!
Fremad oppgår livet for din sans;
Tred med sanggudinnene i dans,
Og i kamp med skjebnen fritt du drage!
av Mauritz Hansen

Ord for dagen: Alle elvene renner mot havet, men havet blir ikke fullt; dit elvene før har rent, fortsetter de å renne.
bibelsk

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.