Krabbefestivalen 2012

Vår lille ly – Vadsø – har jublet i krabbens tegn denne helgen! Vadsø krabben er blitt en diger sak, en sjettedel av befolkningen lot seg fotografere samlet utenfor Domstein og formet en kongekrabbe før festivalen.  Vadsø kunstforening sto for den praktiske gjennomføringen av kongekrabbeformasjonen- bilde under.

Var den ikke fin – fotografert lørdag 29. september 2012 av fotograf Knut Åserud.
Ungdommen fikk også sin uforglemmelige kveld under festivalen.
Barn og unge droppet både PC og Disney for å møte opp til feiringen.
De eldre hadde sine krabbeting og holde orden på. Det ble i hvert fall nok å gjøre for dem som hadde ordensvakt. Politiet måtte løpe mellom oppdragene, skriver dagsavisa vår. Både hovne neser og løse tenner var noe av oppdragene for Politi og Ambulanse denne fest natten. Tror flere har merker etter kampenes hete, og vil sikkert ha det som et minne.
Håper ikke for mange har mistet erindringen om hva de likte ved festivalens utfordringer.
Gratulerer Vadsø –  i hvert fall med det som gikk bra!

Det er regn, blåst, overskyet og trist på utsiden av vinduet. Sterk vind, grønn sjø og 8 varmegrader nå klokken 08.20. Ikke noe å si om temperaturene i landsdelen vår – ganske sommerlig!

Ord for dagen:  Ta vare på klokskap og omtanke, og
slipp den ikke av synet.
Bibelsk.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.