Selskapsnegler..

Se hvor flotte disse også er. For en kunstner – og de lange neglene!
Negler er menneskes klør.   De må stelles og pleies.
Gjør som vedkommende her har gjort – og få sommerens neglelakk til å synes ekstra godt.

Hemmeligheten til suksess:   Gjør hvert fremskritt til et glødende fyrverkeri.
Suksessen er din!

Banak flyplass i Lakselv burde bli Finnmarks største og viktigste. Flyplassen ble bygd i krigstiden til nytte for tysk krigsmakt. Det var da et hell i uhellet at Lakselv fikk denne fine flyplassen.  Flyplassen har selvfølgelig en annen standard nå enn under krigen.  For fjerde gang landet verdens største serieproduserte transportfly, Antonov An 124, på Banak mandag. Flymaskinen er eid av et ukrainsk transportselskap.
Både landing og avgang foregikk trygt og ryddig.
Antonov An 124 er så stort at Luftfartsverket må gi Avinor særskilt dispensasjon for landingstillatelse, da internasjonale regler krever en rullebanebredde på minst 63.5 meter. Med en løftevekt på 405 tonn og et vingespenn på 73.3 meter ruvet flymaskinen på den militære rullebanen på Banak lufthavn.
Gigantflyet er chartret av det tyske forsvaret, og landet i Lakselv med «buken» full av 50 tonn tysk militært materiell og personell på vei til Porsangermoen og Alliert Treningssenter. Historisk å komme til sine!

Været:  Det har blåst ganske mye siden i går.  Akkurat nå ser det ikke så verst ut, men ugresset bøyer seg ennu kraftig  mot øst.  Temperaturen nå klokken 09.00 er fortsatt bare 10 grader.
Tror Bajas nå gleder seg til å få foresatte hjem fra ferie.  Bare en dag til sammen med «oldemor» så skal han hjem til sitt. Det kan sikkert være greit både for mor og Bajas at ferien nå er over, selv om vi har hatt det fint sammen. Da slipper i hver fall mor å gå seg tur.

Ord for dagen:   Bakom skyene er himmelen alltid blå.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.