Negler og det svake kjønn.?

Ny utgave: De aller fleste hender ser flotte ut når de er stelt, ser friske og sunne ut. Det er mange ting man bør tenke på om man ønsker seg fine negler.

Høsten er her og om noen tid går naturen til hvile. 
Nå ser det ut som alle hagene er omgitt av sin blomsterprakt.  Det er ingen tvil om at mange utnytter tomten sin godt.  Nå når høsten er her er det riktig å utnytte lyset og solstrålene.  Regner nesten med at hagearbeidet nå muligens er over for denne gang.  Håper likevel på en fin høst og ser med glede utover den blomstrende oasen som puster ro i sjelen.
Selv om sola og varmegradene uteblir – har likevel vekstene blitt frodige og multebæra moden.
Hva annet skulle vi ønske oss her ytterst ute ved polhavet og friheten.

Loggen til Øst-Finnmark politidistrikt ble landskjent i helga.  Det skjedde etter omtale av «det svake kjønn».  Tro hva som egentlig lå i uttrykket «det svake kjønn».  De fleste medier har konkludert med at dette var rettet mot kvinner.  En språktabbe, men for min del synes jeg uttrykket bare var søtt.  Dette er et yrke som må tåle – uansett hva og hvordan de utfører jobben. Språktabben runder av det som har vært en av historiens tøffeste uker for politiet i Norge, etter kritikken fra 22. juli-kommisjonen, skriver avisa Finnmarken.

Frihet:  Er å kunne si – tenke – føle og gjøre det en har lyst å gjøre …. uten å leve i frykt for hva andre tenker, mener og sier om det.

Ville vi kunne  glede oss over et liv hvor vi aldri hadde det travelt, aldri gjorde lykke og aldri begikk en bommert?

Nå klokken 08.45 skinner sola, mens vinden har økt noe siden i går. Fortsatt bare 10 varmegrader i skyggen.  På solsiden har gradene øket til 14 og verden ser klar og fin ut. 
Tror det kan bli en fin dag!

Ord for dagen:  Sannhet?  Det er ikke nok at man tenker og tror
                                                      på det ene eller  det andre
                                                      Det viktigste er å finne de ord som forteller den
                                                      hele og fulle sannhet.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.