Festivalbyen vår..

Vår fagre festivalby har vært så heldig å hatt frivillig hjelp av Finnmarks store sønn og stortingsmann Frank Bakke- Jensen.  Som frivillig var han klar til å påta seg hva som helst av jobber.  Han valgte eksklusivt og endte som bas for gitaristen Hallgeir Pedersen. Frank Bakke-Jensen er Høyre-politiker fra Båtsfjord i Finnmark.  Han var bra heldig – han der Hallgeir – så fikk han prøvd ferdighetene til han Frank og sett hva han duger til. Noen av arbeidsoppgavene til Bakke-Jensen som bas var å passe på at Pedersen fikk både vann på scenen og annet nødvendig luksus.
Pedersen var knallfornøyd med innsatsen fra Frank.
Nå har vi fått testet hans ferdigheter.  Dette mestret han meget bra! Er litt usikker på om han vil fortsette i dugnaden resten av uka.
Den lille karen gleder seg – pyntet og festivalkledd.
Han har ikke fått noen festivaloppgaver, men vil følge nøye med Bakke-Jensen som festivalfrivillig og se hva Høyre mannen duger til.

Det er sol og klar himmel nå klokken 07.38 Nesten vindstille og en speilende fjord i sør.

Håper værgudene viser oss nåde, slik at multebæra modnes.

«Oldemor» og Bajasgutten må vel snart gå seg en luftetur.  Han ligger på rygg med beina til hver side og koser seg, mens han venter.  En tålmodig liten hund.

Ord for dagen:  Ta deg tid til å drømme .
Det kopler livsvognen din til en stjerne
Ta deg tid til å elske og bli elsket –
Det er gudenes privilegium.
(Engelsk ordtak)

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.