Sov inn med suggestion.

En gammel fakta på bedre søvn.
Som vi alle vet er søvn en av livets betingelser.  Uten søvn ville vi ikke funksjonere særlig lenge.
Sov inn med suggestion: Du ligger i  sengen. Start med å slappe av i det høyre benet, deretter det venstre.  Så slapper du av i setepartiet – deretter ryggen, nakken, armene og tilslutt hodet.
Mens du ligger slik helt avslappet med lukkede øyne forestiller du deg at pusten din er en hvit røyk.  Se for ditt indre øye at du puster ut hvit røyk – og hold pusten litt, før du puster inn.  Nå puster du inn denne hvite røyken.
Mens du ligger rolig og puster ut og inn denne innbilte hvite røyken, hokus pokus, så sover du.
Så enkelt kan det sies. Verre er det å få det til i praksis.
Søvnens mysterier er i stor grad enten uoppdagede eller misforståtte. Selv de lærde strides.

Det er kjempe lummert ute, nå klokken 16.06, men bare 14 grader. Tror vinden må ha dreid sørøst.   Ellers er det er regntungt og uoversiktlig, kanskje noe tåke også.
Sola ho har ikke vist seg siden tidlig  tirsdagmorgen.

Merkelig, ifølge dagen medisin frykter 16 prosent av  folk sørpå ensomheten som pensjonister, mens  nordlendingene bare frykter 4 prosent.  Endelig en undersøkelse som viste oss fra den positive siden. Prosentregning passer dårlig her oppe. Bor det bare en mann på et ness – så er det 100 prosent.

Bajas er igjen på besøk hos mor, for han far er ikke bare å holde styr på.  Er han ikke på tur til crossbanen så er det andre uforutsette ting han må ta seg til. Spesielt når matmor er på overtid.

Ord for dagen:    Å ta ett skritt – å velge ett mål
og holde fast ved det – forandrer alt.
 av Scott Reed.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.