Vår unike indre!

Hva du bør vite om din oppsiktsvekkende biokjemiske individualitet jf. doktorboken fra 1983.
Det er forbløffende å konstantere de gamles intuitive visdom.  Vi vet at «alminnelige» mennesker varierer fra hverandre på nesten alle mulige tenkelige måter, helt fra nyfødte spebarn til oldinger.
Det som er mindre kjent, men enda mer forbausende, er at våre indre organer også er vidt forskjellige.  Obduksjoner har vist at mavesekker, hjerter, tykktarmer og andre tarmer, levrer, neseganger og muskler varierer meget både i størrelse og form.  Dette medfører individuelle anatomiske, fysiologiske, biokjemiske, nevrologisk, indresekretorisk og antakelig til og med psykiske problemer.
Allerede  den gang forsto man at mennneske ikke kunne «standariseres». Det er like meningsløst å snakke om et gjennomsnittsmenneske som om eller en gjennomsnittsbok eller en en gjennomsnittskomposisjon.
De eksisterer rett og slett ikke!
Da er vi totalt ulike både innvendig og utvendig har forskerne konkludert. Så får vi leve med det!

Bajasgutten er på besøk hos mor. Far er på Crossing.
Gjesteplenen er også klippet og pyntet i dag.  Dagen begynte med sol fra en skyfri himmel som etter hvert forvandlet seg til overskyet og grå himmel med vind fra øst.  Begynner å bli vant med kulde og regn.  Nå klokken 17.36 har vi 11 grader i vår lille by.
Har vært å sjekket rivingen av omtalte grunnmuren.  Nå var den borte!
Bolighuset som står ved siden av – er også snart i ruinhaugen.
Utrolig hvor enkelt det kan gjøres!

Ord for dagen:   Når nøden er størst,
er hjelpen nærmest.
av Peder Syv

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.