Sommer i nord.

Har sviktet mine lesere noe den siste tiden. Fått melding om jeg virkelig har sluttet med bloggen!
Nei, det har jeg ikke, men først var det den triste forsommeren som tok kreftene. Når man skal av og på  med klærne etter som sola finn på å stikk hodet fram mellom skyene. Regn, og regn med vind som kjentes som orkanbyger, da er man ikke så kreativ . Slik har vi deppa i lange tider med måsene flygende over hodene våre med en og annen skvett som bare deiser ned. Måkehyl og kråke samling, alltid før kulde og nedbør samles måkene på land. Det er en sikker værvarsling om at nå må man hente frem skinnlua!
Nå må vi gå videre i livet. Måkene har kost seg på Varangerfjorden og mest sannsynlig har de drevet på med meditasjon. Det har vært stille og sola ho har varmet og stekt mange frosne kropper nå i flere dager.
I nabolaget er det liv og masse erergi. Det snekres og pusses så svetten siler.  Brun er vi  også blitt. Nå er det ikke lenger svart og hvitt i byen vår. Vi er alle like!
23 grader i skyggen nå klokken 13.11 og nesten vindstille.

Klokken 0715  var jeg igang med plenklipping i gjestehagen. Det har lovet regn i ettermiddag., og da var det best å få dette gjort.  Klarte å velte verktøykassa til husets store sønn, da jeg skulle kjøre inn gressklipperen.  Her var det faktisk også spor etter rydding – det hjelper med sol og sommer. Det gir liv i serken.

Til alle mine blogg venner i 25 land .
Jeg takker dere for oppmerksomheten.  Som sagt har jeg ikke skrevet mye i det siste, men vi har sommer i polarområdet som vi må nyte.
Bloggen vil leve videre etter ferien.

Dagens ord:   En klok mann legger alle sine egg i én kurv
                            og passer godt på kurven.
av Andrew Carnegie

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Sommer i nord.

  1. Rita Aune Hatmyr sier:

    Bra at du e i gang igjen. Tenkte nesten at du skulle ha treukers ferie. Man blir jo vant å lese blogg hver dag. Kos deg i sommervarmen

    Liker

Kommentarer er stengt.