Sankthansaften.

18 grader i solveggen nå klokken 1720.  Må nok sitte i sola hvis man ikke skal kle godt på seg.  Som vanlig litt vind fra øst og bare 13 + grader i nordvindu.
Noe av det beste av vær, vi har hatt de siste månedene.  Mange vil nok benytte seg av +gradene denne sankthans.  Grilling er  er jo mote. Man kan vel grille alt fra blåbær til løk – tenker jeg.
Norsk brannvernforening advarer mot uvettig bålbrenning og minner om det generelle bålforbudet i skog og skogmark. Sankthansfeiring med bålbrenning er en hyggelig tradisjon, ikke minst for barna.  Men det er viktig at voksne tar ansvar for at bålbrenning skjer på lovlig vis og i trygge former.
Mens de fleste driver på med marinering og spiddproduksjon sitter Bajasgutten og «ordemor» trygdt og godt hjemme uten grillbål og det hele. Vi har det bra slik – valget har vi tatt sammen.
I hovedsak har jeg hatt som tradisjon å oppsøke steder hvor de serverer rømmegrøt med rosiner på.  I år sløyfer vi det også. Vi får heller ty til saltsild og stump hjemme i en lun stue – bare vi to – eller skulle vi gått og holdt selskap med Pernille i Høvedsbakken?
Vi får se tiden an..

«Faren» og «mora» til lille Bajas er på crosstur i Kirkenes.  Vi er spente på hvordan det går.

Lille Bajas er ganske storkjeftet til tider. Ser ut som han ikke liker solbrente folk – særlig menn, for da uler han som er stor ulv. Det er ofte slik at de minste er ofte de mest høylytte.  Er det for å bli sett og hørt?
Nå ligger han som et slakt på stuegulvet, men hvis jeg nå røre foten står han ved siden av  øyeblikkelig. Ser ut som han egentlig er programmert til å være vakthund – liten og nett!   Tyvene kan vel bare putte han i innerlommen og stikke av.
Kos dere folkens:-))

Ord for dagen:  Visdommen er som gull blandet med sand og stein.
                                
Moses Ibnezra

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.