Vent og håp.

Skal frata flere førerkortet.
Politiet i Øst-Finnmark slår hardt ned på voldsbruken.  Nå vill de ta flere førerkort på grunnlag av vold og narkotika.
Øst-Finnmark har langt mer volds- og narkotikakriminalitet enn landsgjennomsnittet, melder avisa Finnmarken idag.

Hurtigruteskipet «Nordstjernen» fredet.
Riksantikvaren varsler oppstart av fredning av M/S «Nordstjernen».

Ifølge værmeldingen på TV 2 er det meldt varmere i Øst-Finnmark til helga. Til og med værdama var enig med seg selv at nå var det riktig at Nord-Norge fikk noen finværsdager.  Det er faktisk skjelden man får slik sympati fra sør.
Det har sprutregnet i hele dag – ufyselig. Nå klokken 19.00 er temperaturen 9 + grader og det blåser noe.  Har faktisk begynt å synes synd på oss i det langstrakte land i nord. Noen solstråler ville hjulpet på humøret. Noen vil sikkert hevde at vi selv har valgt å bosette oss her.  Ja, det har vi!!  Og det vil vi sikkert gjøre i fortsettelsen. 
Blir værgrognosene så dårlig, så forsvinner vel storparten av (immigrantene) våre sørover til varmere strøk. Vi er faktisk avhengige av de også – på en måte:-)))
Det betyr igjen at søylene stiger.

I morgen fredag er det lovet frisk bris 10, regn fra fredag ettermiddag.

Ord for dagen:   Visdommen er mer verdt enn rubiner …..

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.