Omstilling i vente!

Takket være internett og E-post – er nå vår gamle venn Posten blitt overflødig.  149 postkontor i landet er nå til «salgs».  I vår egen lille by blir 5 ansatte arbeidsledig i 2014.  Den nye trenden er post-i-butikk. Tror nok ordningen ikke vil få noen større ulemper, da det jo kun vil være en fysisk overføring med litt kontorutstyr på lasset.. Posten melder om at det er kamp om hvem som skal få de ulike post-i-butikkløsningene.
Blant kravene posten har er plass inne i butikken, parkeringsmuligheter, beliggenhet og at ansatte er villig til å lære seg de nye oppgavene.  Kanskje butikkene som får posten også trenger noen av de overtallelige postfunksjonærene til å utføre jobben.

Været eller ikke været. En evig tema!  Vi er opptatt av sommeren.  I løpet av noen korte uker skal liksom alt skje.  Vi skal ordne i hagen og rundt huset. Vi skal ta alle turene til lands og til vanns som vi har drømt om hele vinteren.   Vi skal kose oss med venner og familie – aller helst utendørs.  For ikke å snakke om alle festivalene vi skal rekke.
Sola ho har vært borte i snart 2 uker nå.  Rosene hutrer og buskene kvier seg for å sprette ut.
Skulle selvfølgelig ønsket meg par ukers sommervarme, men fordelen med å ikke ha sol kan ha en kosmetisk effekt.  Rynker og annet ulumskheter kan det bli færre av. For en 50 lapp får man også forfengelighetens brunfarge, ihverfall vi som er motakelig for farge.
Min påstand er at:  Sommervarmen kommer ikke før det har vært et ordentlig tordenbrak med bøttevis av regn!
Fortsatt god sommer til mine bloggvenner over the world!

Det regner som sagt fortsatt og gradestokken viser 10 + grader nå klokken 17.16.  Det blåser som vanlig litt austavind.

Ord for dagen:    Det er her vi lever, stedet vi skal verne om å se!

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.