Smånytt.

I vår lille rolige Vadsø skjer det til tider lite .Ingen nabokrangeler eller fyllekjøring med traktor.  Sør-Varanger bøndene tror jeg lesker seg på druevin?  En mann fra Pasvikdalen ble siktet for promillekjøring nettopp med en traktor. Mannen satte seg selvfølgelig til motverge før politiet fikk kontroll og puttet ham i politibilen, hvor han skadet en politimann ved et hendelig uhell.
Det ser ut som ordninga med ungdomsfiske legges ned ved finnmarkskysten. Ingen fiskere vil ta med seg ungdommene på havet for å lære dem opp. Fiskernere mener de selv tjener for lite til det. Forstå den som vil! Havet koker av fisk.  En dagstur på havet for en ungdom ville gitt dem 50 – 60 000 kroner i skolepenger. Men nei… ingen almisser fra redernes side!

Vadsøværingene har nok ikke svettet så mye ennu. Temperaturen har ligget på ca 10 – 12 grader – passelig vær for nordboerne. Sola har vist vilje til å vise seg, men har ikke helt fått taket på byen vår.
Vi regner med at det blir en uke sommervarme her oppe også.

Rotvailerhunden Pernille har vært innom mormor i dag sammen med matmor.
De trener .. de..!

Dikt av Benjamin Mays:     Det er ingen katastrofe å dø med
                                               drømmer som aldri ble oppfylt,
                                               men det er en katastrofe å ikke ha drømmer….
                                               Det er ingen skam å aldri nå til stjernene,
                                               men det er en skam å ikke ha noen stjerner å strekke seg etter.

Ord for dagen:             Ung er man bare en gang,
                                           men umoden kan man være hele livet.

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.