Royalt minne..

Kong Olav var gjennom sine 33 år som Norges Konge, en avholdt og respektert monark.Han var alltid korrekt i alle situasjoner som krevde det, men det var gjennom sin varme og store evne.
(født Alexander Edward Christian Fredrik, prins av Danmark 2. juli 1903, død 17. januar 1991) var Norges konge fra 1957 til sin død i 1991 
Kong Olav V døde 17. januar 1991 på Kongsseteren i Oslo. Få timer etter at meldingen var gått ut, var plassen foran Slottet omdannet til et hav av lys. I flere dager kom folk for å legge ned blomster og tenne lys til minne om Kongen.
Kong Olav er gravlagt i Det Kongelige Mausoleum på Akershus slott i Oslo. Der også hans kone Märtha er gravlagt.

Full sol og 8 varmegrader nå klokken 08.50.
Dagen har øket med 17 timer og 54 minutter fra vintersolverv 25. desember.

Vestre Jakobselv sirkuset i helga har sesultert i en del skuddskader på en del hytter i området der ungdommene herjet i forige uke.  I tillegg har det vært hytteinnbrudd, bil- og skutertyverier.  Politiet har ennu ikke fått full oversikt over hele bevegelsesmønstret til ungdommen, over der de har vært, det de har stjålet og det de har skadet.

Ord for dagen:  Enhver som ikke prøver å leve opp til sine drømmer og evner,
                               er en dåre.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.