Katt og mus instinkt..

Katt og  mus med politiet. Nessebyværingene har jaktinstinkt. Torsdag ettermiddag fikk de enda en bomtur, da hytta de omringet var tom.  Som en  de av jakten stengte politiet området overfor Vestre Jakobselv.  Det har vært gjort innbrudd og blant annet er det stjålet bensin fra uthus.  Politiet omringet en hytte de trodde guttene var i, og holdt vel på i bortimot to timer før de gikk helt inntil hytta, og oppdaget da at det ikke var noen der.
Utfra sporene som var der, skulle det se ut for at undommene har lagt igjen den ene skuteren og kjørt videre med den ene.. Dermed fortsatte jakten for politiet. Guttene er bevæpnet. Og dermed er også politiet bevæpnet med hjelm og skuddhemmede vester .
Hvordan det har gått med jakten – kommer vel fram for dagen etterhvert.

Sola skinner i landsdelen vår her nordøst i fedrelandet vårt.
Varangerfjorden er så blank som det går i april.  Temperaturmåleren i sørvindu viser 4 varmegrader nå  klokken 07.33. Håper været etterjulsvinteren og utover våren ikke ødelegger for sommerværet.  Vi er ikke vant til å ha så mye og så lenge fint vær, og spesielt ikke sammenhengende.
ABB saken er vel det sentrale i nyhetsbildet.  Kanskje guttene på skuter prøver å finne sin egen utgave av en kriminalhistorie.  Finnmarksvidda er stor og vid og guttene er kjent i området, de har muligheter som politiet muligens ikke ser.

Dikt av Seamus Makim:  Den største gaven fra livets elv er de
steinene du snublet i, for det er disse
uhellene som hjelper deg å bygge den
erfaringens bro du trenger for  å komme over.

Ord for dagen:   Tid og kjærlighet , det er de største av alle gaver.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.