Det kommer tider..

Førskolelærere på lykketoppen
SAMFUNN
TILFREDS: Blant ti ulike yrker er ingen så fornøyde med jobben sin som førskolelærerne, viser ny rapport.
Visste du at orgelet i Ishavskatedralen i Tromsø har 2940 piper, hvorav den lengste er 32 fot lang og den minste er 5 millimeter?  Mye av treverket er av massiv furu, og belgene er laget av reinskinn.  Ta en nærmere titt om du besøker dette vakre landemerket.

I morgen starter «SirkusBreivik». Tror han vil kose seg i glansen av all oppmerksomhet. Synes å ha hørt om at svenske psykologer har lansert Asbergers som mulig diagnose for tiltalte. Har en blandet følelse for saken. På den enesiden alle drepte og lemlestede. På den andre siden menneske Breivik. Synes faktisk også litt synd i han også og er tilbøyelig til å være litt enig med svenskene.  De neste 10 ukene blir full av hendelser av ulikt art for den  tiltalte. Når lampene slukkes, det da tankene får ro til å gjennomgå det som faktisk har hendt. Her er vel ingen vinnere – bare tapere?

Vadsøværingene har hatt en stille og ulykkesfri helg så langt.
Vadsøs kampsak for tiden er:  Stormobilisering for èn barneskole i Vadsø by til barnas beste. Med en skole kontra to kan man samle lærerkreftene.  Det betyr at lærere som har spesiell kompetanse, i for eksempel matematikk, kan bruke mesteparten av tida si på det. Ved en liten skole må lærerne oftere gjøre mye ulikt.  Derfor, lærere som underviser i det de virkelig kan gir bedre læring for den enkelte elev, hevdes det.

Varangerfjorden siger stille mot øst. Enda en fin dag for friluftsfolket. Sola skinner fra en nesten skyfri himmel. Temperaturen i skyggen er 4 varmegrader nå klokken 08.58. Synes det er rart at media annonserer kuldegrader i Vadsø? Dagen har øket med 16 timer og 11 minutter fra vintersolverv 25. desember. Det blir faktisk ikke helt mørkt lenger.

Strikkeline hadde ikke sytråd til å ferdigstille arbeidet med snowbordjakka denne helga.

Ord for dagen:   Det kommer tider
                                 da selv det modigste hjerte svikter –
                                 da må du ikke la stolhet eller frykt
                                 hindre deg i å vende deg til en annen.
                                 av Pam Brown

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 svar til Det kommer tider..

 1. annebloggen sier:

  Det er ikke mange yrker der man hver morgen blir møtt av blide unger som gir deg klem! Eller får høre at man skinner som en diamant:-)

  Håper du viser bilde av jakka når den blir ferdig 🙂

  Liker

 2. sigranhe sier:

  Har tatt bilde, men har litt problemer med det tekniske med å få de på nett. Den er ihverfall ferdig nå. Glidelåset ble sydd idag.

  Liker

Kommentarer er stengt.