Påsken er over..!

Veloverstått påske! Heldigvis og endelig er den over. Vi i Øst-Finnmark kan ihverfall skryte å ha hatt usedvanlig flott påskevær.  Lite vind, mye sol og temperaturer noen få grader under null har skapt betydelig bedre forhold i øst enn ellers i Finnmark og nord i landet. I solveggen har det vært opp til 20 varmegrader og gode solingsforhold til slitne kropper.
På tross av fyll, innbrudd og et par branner, har politiet i Øst-Finnmark hatt en rolig påske. Hele 45 skuterkjørere ble kontrollert påskeaften . Bare en ble ilagt gebyr for manglende hjelmbruk. Snille, fredelige og lovlydige har vi vært.
Det flotte vårværet har vi hatt idag også.  Varangerfjorden skinner i takt med sollyset.
Hvis du havner i den voksende skare av mennesker som trives bedre i blitzlyset enn i solen, så trenger du bare pusse tennene. ta frem sminkeskrinet, plastsmilet for å vise ditt brune og  atletiske spenstige brune kropp som  bevis på din innsats.

Det er snart lyst døgnet rundt her nord.  Dagen har øket med 16 timer og 2 minutter fra vintersolverv 25. desember. Sola er oppe klokken 04, i sør klokken 12 ned klokken 20.05.

Strikkeline har festet glidelåset til jakken, men kviser seg til å starte symaskinen.

Ord for dagen:  Å se forandringene i øynene og møte skjebnen med en fri ånd,
                                 det er en uimotståelig styrke.

                                 av Helen Keller

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.