Påskeaften 2012.

Slik vinner du 63 millioner kroner lørdag

Hadde det bare slått til!
Tror likevel ikke at lykken kan kjøpes for millioner.  Tror heller så mye penger ville skape fortvilelse det første døgnet.  Senere hadde det blit hus under hver busk!

Kjempe påskevær, klar himmel og 4 kuldegrader nå klokken 08.57.
Øst Finnmark har speilet seg i solen de siste 2 ukene. Det er vel skjelden at denne landsdelen kan skryte av å ha hatt det beste været i Nord-Norge. Tror vi med god samvittighet kan påstå det.
Selv om været har vært nyyydelig – har ikke jeg vært langt utenfor ytterdøra. Par småturer med lille Bajas er alt jeg kan skryte av. Er ikke av den voksende skare mennesker som trives på turer i solen. Har vel noe med årene å gjøre, bedre å sitte på verandaen med en reflektor.  Den kan man holde slik at at man ikke ble solbrent.
Bajasgutten har vært påske kompis til mor denne påsken. Han e nå bli og forhøyd – bare han får litt «gotterier».  Skal ikke så mye til for å tilfredsstille han.

Wess Roberts ord:     Personlig suksess er aldri statisk.
                                     Den kommer som regel i små skritt
                                     som fører til flere små skritt som fører til
                                     at man oppnår enda mer….

Ord for dagen:     Hvis du ikke får den du elsker
                                   Må du elske den du får.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.