Bare moro!

Etter 25 år i politiet, legger nå lensmannen i Vadsø og regionslensmann i Nord-Varanger fra seg uniformen og begynner som avdelingsdirektør i NAV Finnmark.  Rett kvinne på rett plass vil sikkert mange si, etter at det er blitt tatt mange trygdesvindlere i Finnmark.
Jeg ønsker trygdepolitiet lykke til.
Yokigassen i Vardø – gamlebyen i øst.
Et av lagene i årets Yukigass stilte med blinde og svaksynte. Et stort antall publikummere fulgte kampene til Sneblindingan. Det var helt okey å bli  kalt for «blindingan», av publikum.  Delegasjonen av blinde og svaksynte deltok i regi av Norges blindeforbund i Norge. De vant også årets Fair Play pris.
Ungdomsseier i Yukigassen. Seieren gikk tilbylaget Yeti som gikk helt til topps i årets arrangement.  Det ble også delt ut  priser for bl.annet kostyme. Den gikk i år til kirkeneslaget Gowboyeran.. som i fjor fikk Fair Play prisen.
Fredagskvelden ble det arrangert VM i Yukidans, hvor sju lag stilte opp. Tittelen denne gangen gikk til  laget GUFS som har sitt utspring bland lærerne i Vadsø.
Gratulerer!

Det har snødd en del i natt, men det ser ut som varangeren skal lysne opp igjen. Nå klokken 07.27 er det fem kuldegrader og vindstille.  Denne helgen gikk vi over til sommertid og stilte klokken en time fram, det gir oss en time lenge dagslys.
Igjen en ubrukt time tilgode som legges i kvoten for høstens «returtime.» Dagen har øket med 13 timer og 16 minutter fra vintersolverv 25. desember.
Under gode værforhold er det nå dagslys helt frem til klokken 8 – 9 om kvelden.

Ord av Dame Margot Fonteyn:  Noe av det viktigste jeg har lært gjennom årene,
                                                        er forskjellen på å ta sitt arbeid og seg selv på alvor.
                                                        Det første er absolutt nødvendig – det andre er
                                                                             karastrofalt.

Ord for dagen:  Når vi tilgir noen, løser vi opp knuter
                                og setter fortiden fri.
          
                     av Reshad Feild

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.