Kuldesjokk!

Vadsø har vært lammet av vinterkulde.  Merkelig, både skolebusser og søppelbiler har stått, og mange har strevd med kulda. Temperaturen har vært helt nede i 24 minusgrader.  Vadsøværingene er ikke vant til kulde over 17 – 18 grader. Øst- Finnmark  har opplevd en av sine kaldeste dager hittil i år, kun Båtsfjord  slo oss med kulderekorden. De har hatt minus 24.5 grader, opplyser Værvvarslingen i Nord-Norge. I Neiden krøp gradestokken helt ned til 44.5 grader.

Kattene i Vardø er fortsatt interessante for media.  NRK hevder i en repotasje at det er ca 300 løskatter i Vardø, og at mange er innavlet, syke og skadde.  Dyrebeskyttelsen avviser påstanden og påstår at kattene  nå skal ha det bra. Håper mediaoppslagene som har versert de siste ukene har kommet kattene tilgode.

Ellers har det vært stille og rolig i byen vår.

Nå går det mot våren. Temperaturen nå klokken 07.39 er bare 3 minus i Bergstien.  Gradene kan selvfølgelig variere med hvor man bor i byen. Det sner litt nå og verden rundt meg er kritte hvit.

Sitat av Irving Kristol:  Å være frustrert er bedrøvelig,
                                          men livet blir virkeligere i det øyeblikket
                                          du får alt du ønbsker deg.

Ord for dagen:       Den sikreste måten å bli lurt på,
                                      er å tro at man er smartere enn andre.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.