Tiden går framover..!

Ved Kongelig resulusjon i statsråd for 50 år siden (20.01) ble det fastsatt at Vadsø bykommune og Nord-Varanger herredskommune i Finnmark fylke skulle slåes sammen til en herredskommune. Tidspunktet for sammenslåingen ble fastsatt senere.

Vår kjære (LILLe) Hans Fredrik Esbensen avvikler og forlater sin fødeby. Gutten har alltid drømt om et liv utenfor Vadsø.  Etter 35 levende år er det nå eller aldri. Selvfølgelig er det vemodig at en æra nå er slutt, men for ham har ønske om å sette seg selv i sentrum betydd mer akkurat nå.  Litt vemodig er det og nostalgien gjør det ekstra vemodig, sier han selv.
Skal ikke skrive noen nekrolog,  men trist er det likevel.  Regner med at valget ikke er gjort over natta.  En skikkelig grei og trivelig gutt har du alltid vært og jeg ønsker deg alt godt med på ferden. 

Flagget er til  topps  i Vadsø Kommune. Prinsesse Ingrid Alexandra og Kjell Martin (min svoger) har bursdag. Gratulerer.

En stille og rolig vinterdag i  vår lille by. Litt vind er det, men det må vi tåle. temperatueren  nå klokken 11.30 er 5 – 6 minusgrader.
Sola har vi ikke sett ennu, men så lenge vi vet at sola ho vil skinn en dag er vi fornøyd.

Dikt/sitat av Robert Louis:  Livet er ikke et spørsmål om å sitte med gode kort på hånden,
                                                 men mer om å spille med dem man har fått utdelt.

Ord for dagen:   Uansett hvor gammel en mor blir, slutter hun aldri
                                  å se etter forbedringer hos sine middelaldrende barn.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.