Min lille manifest.

Hva er det med NAV systemet som ikke fungerer?  Er det inkompetente ansatte eller systemet/ rigide bestemmelser? Er nærmest rystet! De ber om dokumentasjon på dokumentasjon på ting de lettvint kan hente opp fra systemet sitt. Tror ikke Prost Ovesen har gjort jobben sin.  Til neste besøket på Nav Vadsø tror jeg det hadde vært lurt å ha med lokal avisa og Prosten. Tror han har mislyktes med jobben da han ble bedt om å drive ut de  «onde åndene.» Han må nok  bruke sterkere ritualer for å klare å rense Nav systemet. Der er fortsatt usynlige sjeler som går rundt og plukker med seg papirer og diverse, som faktisk er levert, men blir borte i systemet. Kan selvfølgelig også være den «utenomjordiske truselen » som ikke tillater empati og medfølelse med oss jordiske vesener!

18. januar  er dagen da sola endelig skulle vist seg over de laveste punktene på fjellene sør for Varangerfjorden.   Slik ble det ikke, fikk bare se en liten stripe over Bugøyfjord. Statsmeterologen derimot  lovet solgløtt i morgen torsdag 11. Det har også blåst noe ekstra idag og gradestokken viser minus 6 grader nå klokken 15.13.

Et lite utdrag av diktet til Collin McCarty:
En venn er en hånd  som holder din,
uansett hvor du er, og uansett hvor nært
eller fjernt dere er fra hverandre.
En venn er noen som alltid er der og som
alltid – alltid – bryr seg.

Ord for dagen:  Ikke følg med dit hvor stien leder deg.  Gå isteden dit
                                hvor det ikke er en sti fra før og skap din egen.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.