Samefolkets Konge..

 Nå har Finnmark fått sin egen konge. Kong Sigurd av Finnmark.

Sigurd Rushfelt (39) er for lengst kåret til tidens målkånge i Norrge. Nå har leserne av Finnmarken og Finnmark Dagblad kåret vadsøværingen til «Årets Finnmarking 2011».Sigurd bor i Tromsø, men har feiret julen i år her hjemme med kona Birgitte Mannsverk Dahle og sønnen Isak.
For 20 årsiden forlot han hjembyen til Tromsø for å studere og ble TIL spiller.
Målkongen har alltid likt å trene, helt siden han som liten gutt hjemme i Vadsø var med på både friidrett, håndball, ski og fotball.
Han er  nå familiemann og vil bruke mer til sin lille familie.

Det har kommet bitte litt snø (engelstøv) i løpet av natten. Det er en stille morgen med bare 2 kuldegrader og vindstille.

Det har skjedd en atomulykke i Murmansk ombord i en båt. Russerne har kommet med forskjellig informasjon. Det er ikke godt å vite hva som er riktig, da russen ikke alltid er åpen om slike ting. Fylkesmannen  ble ikke varslet om ulykken slik avtalen er.
Folk i Murmanskområde er svært rette for hva som skjer i forbindelse med ulykken.

Nest siste dagen i dette året! Vemodig!

Sitat:  Visdom krever ydmykhet….

Ord for dagen:   Det er utrolig hva folk er villige til å bruke
                                 av tid og penger for å få noe gratis.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.