Vår egen Baron…

Det finnes baroner også i Vadsø Kommune og som til og med krever styreplass. Det er faktisk første gang noe tilsvarende har skjedd, skriver Finnmarken. Tippekongen selv mener ikke å ha krevd annet enn  at han forventetet en styreplass i bygdelaget sitt. Barontittelen har han fått etter å ha bidratt med en stor del av den totale summen på nær 158.00 kroner som bygdelaget så langt i år har fått i grasrotandelen. Årsmøtet sa «nei takk» til å ta tipperen inn i bygdelagsvarmen, og da kvitterte tippekongen med å sette inn annonse i avisa der han søkte etter en ny motaker av grasrotandelen. Det er altså helt legitimt det baronen gjør. Han kan selvfølgelig velge selv hvem han vil skal motta grasrotandelen.  Her har Norsk Tipping laget ordninger som gir pengesterke en ny måte  å  bestige «tronen» på.  Dette eksemplet kan nå være med på å skape en del nessekonger rundt om kring i vår langstrakte land. Golnes er mulig nå den første bygda i  Norge som kan skryte av å ha en Baron. Gratulerer!.

Det har regnet i natt også, men temperaturen er likevel 10 grader nå klokken 07.45 og det er temmelig vindstille.

Bajas er nå for første gang invitert på besøk. Han har overnattet og vi skal på tur idag sammen med flere andre. Ville synes det var trasig hvis han ikke skulle kunne dra på fjelltur når muligheten er der. Han er hvist trøtt og sliten, ligger på rygg og sover i døråpningen. Tror han har valgt soveplassen for å være sikker på og ikke bli igjen. Veldig taktisk tenkt. Hører han «snakker» litt i søvne også.

Dikt/sitat:  En viss motstand er til stor hjelp; en drage stiger mot og ikke med vinden.

Ord for dagen:  Hvis hjernen vår var så enkel at vi kunne forstå den, ville vi vært så dumme at vi ikke forstod den likevel.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.