SKARLAGEN HIMMEL

Flotte temperaturer her nordøst i landet. Minus 2 grader med dundrende rød sol som farget. fjellene og  hele sørhimmelen skarlagen, mens snøen var rosa.  Denne opplevelsen var virkelig noe å ha med seg videre i resten av mitt liv. Fra 0930 til og ca par timer frem i tid har jeg hatt fornøyelsen å være kunde hos frisøren min.  Godt og fått bort endel overskuddshår. Vel hjemme ble det en dukk i arkivet mitt for å finne et gammel bilde som plutselig ble så interessant. Etter mye roting så tror jeg den henger i trappeoppgangen utover i Høvedsbakken.

Fikk nettopp høre en god historie som jeg vil dele med dere – om en mann som hadde vært hos fastlegen sin og kom hjem meget misfornøyd og klaga til kjærringa:  Doktor idioten sykmeldt meg for 14 daga, men jeg bare spør – hvordan kunne han gjøre det – med bare å løtte på magen.  Kjærringa var en god sadist og svarte:  «Å – ja – tenkt om han hadde tatt tid til å se lenger ned – da hadde du nok hvert uførepensjonist.»

Ord for dagen:     Feilen med verden er at de dumme er så skråsikkere på alt – og de kloke så fulle av tvil.

Reklamer

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.