Egne spor…………………….

Over all forventning 20 grader, men sola ho heng bak sløret. Prøvde å sole meg i formiddag, men nådde ikke å bli brent før festen var over.
Har vært og gått en lang tur til fots.  Opp ved Sivilforsvaret og ned i ytrebyen. Borte l.5 timer, ganske bra til å være meg.  Hadde fotoutstyr med og var så heldig å møte årets multebær som jeg fikk et fint bilde av. Kunne godt tenkt meg å fortsette med turer når været tillater, men tør ikke håpe eller å rope det ut.
Vi har så mange grusbelagte bilveier oppe i fjellsidene, så ikke ut som det eksisterte noen fartsgrense der. Mulig det ikke skal være fartsgrense på fjellet?
Når man går slik alene i naturen kommer det mange rare tanker i hodet. Hva er egentlig dette merkelige som kalles livet?
Som er så skjørt og som vi raser oss gjennom som om vi hadde hastverk med å komme fortere til enden.  Eller som vi sløver oss gjennom som om det ikke hadde noen verdi, men vi lurer på hvordan vi skal "slå tiden ihjel", tiden som er den kosteligste gave vi eier.
Hvor ofte lar vi ikke andre bestemme veien og hastigheten.  Bestemme hvor vi skal stanse opp, og hva vi skal ta med oss underveis.
Kunsten å leve – den virkelige kunsten – betår ikke i å skaffe seg mye å leve av, men noe å leve for.  Og den består i å bruke dagen i dag. Finn din egen vei gjennom livet.  Gå ikke hovedveien.  Der hvor alle de andre går. Gå der det ikke finnes noen vei.  Da vil du sette spor etter deg.  Når alt kommer til alt, er nok den eneste hånden du alltid kan stole på, din egen….
Livet er en vandring, ikke en transportstrekning
Døden er den død du dør hver dag ved at du ikke lever
Fortiden er forbi, og fremtiden har du ikke fått
Du eier bare dagen i dag
Livet lar seg ikke kjøpe
Du trenger ikke mye å leve av
Du trenger noe å leve for….
 
Ord for dagen:   Vi vil ikke være den vi er.
                          Vi vil være den vi innbiller oss at vi kunne blitt.
 

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.