Minnelunden………….

Sommertemperatur – 20 grader og helt lummert, men sola ho er fremdeles borte.  Hørte noen tordenbrak i dag, men det har ikke kommet verken regn eller noe annet ned fra det høye.  Værmeldingen visste høytrykk over Kola.  Det er et godt tegn for oss her øst.
Det ser ut som kirkegården forblir et forsømt krigssti.  Den ser grusom ut, ungdommene som har vært å klippet har kjørt med traktor i sirkel rundt gravene og tømt gressbeholderen der det måtte passe seg. Etterpå har de kjørt over gresset som nå har tørket fast.  Har vært med Elsa og rakt dette sammen i dunger, slik at det kan kjøres bort.  Kirkegården er en forsømt samvittighet for kommunen – det må man kunne si. Elsa har vært flink og ansvarsfull, lurer bare hvilke side ho hører til i politikken nå. Vet at ho ikke lenger tilhører den røde armè.
Jeg får skildre den ustelte kirkegården med disse ord:
Hør, nu roper jorden!
Du har tråkket på dens sjel
Du hr revet opp et hjerte, lagt i mulden
vannet kjærlig. luket dag for dag, i tålmods navn
Du hr spyttet på en gave, blind,
husk hold orden på minnelunden.
 
Ord for dagen:    I naturen finnes det verken belønning eller straff – bare konsekvenser.

Om sigranhe

Jeg er en kvinne født 1943. 2 barn og 4 barnebarn 1985, 1988, 1991 0g 2014. Skrevet blogg siden sommeren 2009. En fin fritidsaktivit. Ellers har jeg brukt mye tid på frivilligeorganisasjoner som Røde Kors og Mental Helse. Jeg skrivere om forskjellige temaer og dagsaktuelle saker.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.